Zonneboiler kopen?

Een zonneboiler kopen is een nuttige investering, die daarnaast ook veel comfort oplevert. Zonnecollectoren op het dak worden vaak gebruikt om er stroom mee op te wekken. Maar wist je dat ze 4 keer meer rendement opleveren als je ze gebruikt om warm water te maken? En dat merk je!

Door een zonneboiler te kopen maak je je eigen warme water met hulp van de zon. Dat kan je honderden euro’s per jaar schelen. Ook als de zon niet schijnt!

De voordelen van het kopen van een zonneboiler

Een zonneboiler kopen heeft meerdere voordelen:

– Gratis warm water

– CO2 reductie

– Meer rendement dan de bank

– Hoge opbrengst

– Verbetering energielabel van het huis

– Tot 60% energiebesparing

Bespaar tot 60% energie met zonneboilers van Remeha >

Z_33395a83ee

Welke zonneboiler kopen?

Een zonneboiler kopen is geen makkelijke keuze. Welk zonneboiler past namelijk het beste bij jou? Dat hangt af van jouw wensen, eisen en situatie. Hoeveel personen maken bijvoorbeeld dagelijks gebruik van de douche. Op onze speciale zonnerboiler website kan je gemakkelijk bepalen welke zonneboiler jij het beste kan kopen.

Bepaal welke zonneboiler het beste bij jou past!

Zonneboiler kopen met subsidie?

Veel gemeenten staan positief tegenover investeringen in duurzame energie. Vaak krijgen inwoners subsidie, ook voor zonlichtsystemen. Misschien jij ook wel? Kijk daarom op Energiesubsidiewijzer.nl. Daar zie je snel of jouw gemeente bijdraagt in de kosten.

Op de website van jouw gemeente kan je ook vaak zien of er een vergunning nodig is voor het plaatsen van een zonneboiler.

Reacties zijn gesloten.