Over Luwaco

Angelo den Hartog Luwaco  Luwaco is een klein bedrijf met zijn kwaliteiten op het gebied van CV-Storingen en CV-Onderhoud, loodgieterwerk, dakwerk en onderhoud aan uw huis. Bij Luwaco kunt u met uw vragen terecht, wij zijn all-round installatiebedrijf. Angelo den Hartog denkt met u mee en geeft u goed en gedegen advies.

Complexe situaties ziet men bij Luwaco niet als een probleem maar als een uitdaging. Daar waar geen pasklare oplossing is voor een uitdaging, wordt een oplossing gemaakt.

Angelo den Hartog LuwacoMet gepaste trots kunnen wij u melden dat ook ons bedrijf in het bezit is van het bekende VCA- certificaatII. Het voordeel van dit certifcaat voor u als klant is dat u zeker weet dat onze mensen veilig en verantwoord werken voor zowel zichzelf als u en het milieu. Zo worden elk jaar al onze elektrische gereedschappen en het materieel gekeurd. Al onze handgereedschappen en materialen voldoen altijd aan de huidige normen en eisen.

Wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie en koeling (airconditioning). De meeste opdrachtgevers willen zo min mogelijk rompslomp, korte rechtstreekse lijnen en maar een aanspreekpunt. Op dit gebied is Luwaco uw perfecte partner, wij kunnen u op elk gebied helpen door Angelo den Hartog Luwacoonze vele betrouwbare contacten, op het gebied van bouwkundige aannemers, timmerlieden, schilders, elektrotechneuten, schoonmakers, audio en IT-specialisten.

Neem contact op

Wij komen zo snel mogelijk en adviseren u graag. U kunt mij bellen:  bel 06 – 26 71 06 06

of het contactformulier invullen.

Angelo den Hartog

Reacties zijn gesloten.