Aluminium marter- en vogelschroot van Dakgootpreventie

Ook een woningbouwvereniging te Lochem kiest voor preventie van Dakgootpreventie.

Hier werden diverse woningen voorzien van de aluminium geperforeerd dakgootroosters van Dakgootpreventie in combinatie met de aluminium marter-, vogelschroot. Doordat er hier veel overlast werd ervaren van plaagdieren, moest de onderhoudsploeg van Viverion herhaaldelijk in actie komen om de overlast weg te nemen.

De onderhoudsploeg van Onderhoud Service Spectrum te Rijssen moest herhaaldelijk de ladder op om de dakgoten en dakbeschot te inspecteren. Huurders van deze straat werden herhaaldelijk opgeschrikt door lawaai, wat vanuit de dakgoot tot onder de dakpannen hoorbaar was. Tevens dwarrelde er herhaaldelijk isolatiemateriaal naar beneden.

Steenmarters of kraaiachtigen bleken hier huis te houden….

Van daaruit werden wij ingeschakeld om deze woningen, preventief te beschermen tegen plaagdieren. Bijkomstig voordeel was de dakgoot beschermer, deze aluminium rooster weert blad en dier waardoor de dakgoten niet meer periodiek schoon gemaakt hoeven worden.

Lees verder op de website van Dakgootpreventie…

Luwaco voor dakgootpreventie met marter- en vogelschroot

Ook Luwaco brengt deze dakgootroosters in combinatie met aluminium marter- en vogelschroot bij u aan als u problemen heeft met uw dakgoten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies:

Wij komen zo snel mogelijk en adviseren u graag. U kunt mij bellen:  bel 06 – 26 71 06 06

of het contactformulier invullen.

Reacties zijn gesloten.